Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

Koncert og talk med Hassan Khan: The Infinite Hip-Hop Song Live! + Installation af Florence To

Hassan concert
  
Bliv katapulteret ud i fremtidens musiklandskab af original hiphop og visionære algoritmer.  
 
KØS og VEGA|ARTS er henrykte over at præsentere en gratis talk og koncert med kunstner Hassan Khan + installation af kunstneren Florence To den 6. juni kl.19-23 på VEGA i København som en del af det offentlige program for udstillingen Realistic Utopias, der vises på KØS Museum for kunst i offentlige rum. En helt unik totaloplevelse, du ikke må gå glip af! 
 
Khan og kurator Irene Campolmi skyder aftenen i gang med en talk, hvor de diskuterer syv elementer, Khan har udvalgt, og som er med til at danne det netværk af referencer og associationer, der ligger til grund for hans algoritmiske musikinstallation The Infinite Hip-Hop Song (2019), der kan høres og opleves på KØS forplads, som en del af Realistic Utopias. 
 
Efter talken kan du gå på opdagelse i Florence Tos kunstprojekt i VEGA LAB, der tematisk overlapper med Khans brug af det musikalske sprog, algoritmer og populærkultur. 
 
Aftenen kulminerer i Khans koncert The Infinite Hip-Hop Song Live! Et levende og dynamisk set fyldt med muterede rytmer og rim og elastiske melodier, der sættes sammen live foran publikum. Ved hjælp af et skræddersyet interface støber Khan et kontinuerlig musikalsk set på baggrund af hans enorme database fyldt med beats, melodier, baslinjer og sange optaget i studiet sammen med elleve rappere med forskellige baggrunde.  
 
Program:
 
18:30: Dørene åbner – udforsk VEGA LAB og installation af Florence To 
 
19:00-20: Talk: Hassan Khan i samtale med Irene Campolmi 
 
20:00-21:00: Intermezzo: Drinks og introduktion til udstillingen i VEGA LAB af Florence To. 
 
21:00: Koncert: The Infinite Hip-Hop Song Live! med Hassan Khan 
 
Bio Hassan Khan: 
Hassan Khan er en internationalt anerkendt kunstner, musiker og forfatter. Han er vinderen af ​​Sølvløven ved den 57. Biennale di Venezia (2017) og er i øjeblikket kunstprofessor ved Städelschule i Frankfurt. Khan har været på forkant med udfordrende musik, siden han første gang optrådte på Cairos undergrundsscene i 1990’erne. På albums som tabla dubb (2001) og INCIDENCE (2005) udviklede Khan en praksis, der blander improviseret electronica og studieoptagelser. Khan leverer nye takes på populære genrer som new wave Shaabi i The Big One, minimale beats i Club Gamelan, klassisk arabisk musik i Taraban og new music i Live Ammunition, music for clapping, string quartet and live electronics. Khan har også komponeret musik til teater, dans, film og forskellige ensembler. Tidligere store soloudstillinger inkluderer Blind Ambition på Musée National d’Art Moderne, Centre Georges Pompidou i Paris i 2022 og The Keys to the Kingdom på Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia i Madrid i 2019. Khans seneste album SUPERSTRUCTURE EP (2019) er udgivet af Vinyl Factory. 
 
Bio Florence To:  

Florence To (f.1985) er en skotskfødt kunstner fra Hongkong, der skaber akustiske scenografier og audiovisuelle installationer med fokus på arkitektonisk rumdesign. Arbejdet i forskellige arkitektoniske miljøer har ført hende videre til at undersøge konsekvenserne af kognitive og følelsesmæssige triggers, og hvordan forskellige sensoriske greb opleves i rum. Med udgangspunkt i visuel og akustisk økologi og fænomenologi er hendes kreative bestræbelser baseret på betydningen af at lytte som et værdifuldt redskab til at tilpasse sig og etablere dybere forbindelser med de verdener, vi bebor, især i en periode med økologisk omvæltning. Hendes arbejde har til formål at nedbryde de barrierer, der findes mellem forskellige kunstneriske discipliner, og at fremme multidimensionelle udvekslinger inden for kreative praksisfællesskaber. Hun har etableret residencies og værker til Berliner Festspiele, STRP Eindhoven, Mass MoCA i Massachusetts, The Spatialization and Auditory Display Environment [SpADE] i Limerick og International Iberian Nanotechnology Laboratory i Portugal. 

Dette KØS-event er afholdt i samarbejde med VEGA|ARTS’ hvis mission er at udfordre kunsten, live-oplevelsen, publikum og spillestedets rolle som kunstinstitution.