Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

KØS Café

KØS Cafe

I KØS Café kan du nyde bæredygtige nyfortolkninger af klassisk smørrebrød og toast, lækre kager, dejlig friskbrygget kaffe, økologisk vin og øl og meget mere.

Vores lækre vegetariske selleritoast er kåret som TV2 Kosmopols bedste gastro-oplevelse i 2023. Læs anmeldelsen her

Vores mål er, at maden på din tallerken bidrager positivt til vores fælles natur og klima. Derfor blev KØS Café i 2022 en del af det internationale netværk Becoming CLIMAVORE som den første kunstinstitution i Danmark. Becoming CLIMAVORE er initieret af den londonbaserede kunstnerduo Cooking Sections, som har engageret kunstinstitutioner over hele Europa og Nordamerika med det fælles formål at bidrage til mere bæredygtige og klimabevidste spisevaner. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Se menukort her

Vores leverandører omfatter blandt andre FANGST, MacFerments, DRYK, Danebo Gaardhave, Mirjas Mikrobageri, Klippingegaard, Pure Dansk, Reduced, Nordic Koji Co., Skyttegårdens Østershatte, Aarstiderne og Dansk Tang.

Læs meget mere om Becoming CLIMAVORE her.

Caféens åbningstider:

Tirsdag til lørdag kl. 12-16
og første søndag i måneden kl. 12-16

Vi kan næsten altid finde plads til dig og dit selskab, men vil du være helt sikker, kan du reservere bord på tlf. 5667 6020 i tidsrummet kl. 12-16.

Vi anbefaler, at større selskaber (+9) reserverer i god tid.