Fullscreen_img_4278
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag-søndag 11-17
Torsdag 11-21
Mandag lukket
35 min fra
København H
 K_S_Danmarkstour__Debat_ved_Roepiger_p__torvet_i_Saksk_bing__2014__PR_foto.JPG

KØS er udvalgt som forbillede af en af verdens største museumsorganisationer

Maj 2016

KØS er blevet udvalgt af en af verdens største museumsorganisationer, UK Museums Association, som internationalt eksempel til inspiration og forbillede som et museum, der i sit arbejde med formidling af kunsten formår at gøre en forskel i menneskers liv.

> Læs mere

Chiharu_Shiota__State_of_Being__Keys___K_S_forplads__2016__foto_Hans_Ole_Madsen.jpg

Presseomtale på In your heart │ In your city

Marts 2016

Læs anmeldelser af udstillingen In your heart │ In your city og hør interview med Chiharu Shiota i radioen.

> Læs mere

Bj_rn_N_rgaard_Gobelinsalen_Foto__Hans_Ole_Madsen.jpg

Gobelinerne tilbage på KØS 15. september 2016

Tilbage på KØS 15. september 2016

Kartonerne til Bjørn Nørgaards gobeliner er tilbage på KØS 15. september 2016 efter at have været midlertidigt nedtaget ifb. den aktuelle udstilling In your heart/ In your city

> Læs mere


 Chiharu_Shiota__Letters_of_Thanks_2016__foto_Hans_Ole_Madsen.jpg

Se Chiharu Shiotas værk "Letters of Thanks" blive til

Nyhed

Se det imponerende arbejde bag installationen “Letters of Thanks” af Chiharu Shiota på udstillingen “In your heart │ In your city”.

> Læs mere

Kunstnerisk forplads

Billedkavalkade

30. oktober 2014 kunne KØS indvie sin nye forplads De 111 hvide plateauer, der er skabt af billedkunstner Ann Lislegaard i samarbejde med landskabsarkitekt Sophie Sahlqvist. Se et udvalg af billeder af forpladsen.

> Læs mere

Vallekilde_H_jskole_til_web_foto_Niels_J_rgensen

KØS og 20 højskoler etablerer talerskole for unge

8,5 millioner kr. i støtte fra Nordea-fonden

Med projektet ‘RØST’ vil KØS med 20 højskoler styrke danske unges retoriske evner og dermed mulighed for at deltage og gøre indtryk i den offentlige debat. Projektet har fået 8,5 millioner kr. i støtte fra Nordea-fonden.

> Læs mere


Bj_rn_N_rgaard_Gobelinsalen_Foto__Hans_Ole_Madsen.jpg

Gobelinernes fremtid på KØS er sikret

Nyhed

De mange borgere, der har henvendt sig med bekymring for Gobelinernes fremtid på KØS Museum for kunst i det offentlige rum kan nu ånde lettet op. Køge Kommune har netop på byrådets møde den 25. oktober bevilget KØS fire millioner kroner til reparation af museets tag til udbedring af en fejlkonstruktion samt modernisering af lysforholdene. Det sikrer, at KØS forsat kan udstille værker af høj kvalitet på museets øverste etage under sikkerhedsmæssigt forsvarlige forhold – herunder ikke mindst de kongelige skitser til gobelinerne på Christiansborg skabt af Bjørn Nørgaard. Dertil kommer, at kommunen har bevilget 500.000 til et forprojekt til en gennemgribende renovering af resten af museet.

> Læs mere

KØS forplads med mennesker

KØS Klub medlemskontingent

Forkert årstal på opkrævning

Ved en fejl er opkrævningen af medlemskontingentet for KØS Klub 2017 blevet angivet med årstallet 2016 af Nets. Opkrævningen vedrører 2017 og ikke 2016.

> Læs mere

Martine_Myrup_sweatshirt.JPG

Dansk billedhugger Martine Myrup pynter op til jul på KØS

Julen 2016

Den danske billedhugger Martine Myrup har været forbi KØS Museum for kunst i det offentlige rum med sine specialdesignede julesweatres og lækker designjulepynt. Kig forbi allerede nu og få fingre i flot pynt til dit juletræ, så du er klar til at gå december i møde.

> Læs mere


Forplads med børn

KØS søger ny direktør

Ansøgningsfristen er mandag den 20. februar 2017

Vil du stå i spidsen for KØS, der er et af verdens eneste museer for kunst i det offentlige rum? Det er et ungt, dynamisk og internationalt anerkendt museum, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for at sætte nye kunstfaglige standarder. Det er en selvejende institution og et statsanerkendt museum med et samlet personale på 30 og en omsætning på ca. 12 mio. kr.

> Læs mere