Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

KØS Søndag

Få en gratis kunstoplevelse for hele familien den første søndag hver måned. Lige nu kan du gå på opdagelse i KØS’ aktuelle udstillinger I ARKITEKTENS HUSELINA BROTHERUS OM ALVAR AALTO, TO MOVE AND BE MOVED af Iván Argote og Bjørn Nørgaards kartoner til Dronningens gobeliner.

familieomvisning elina brotherus

Tag familien under armen og dyk ned i Elina Brotherus’ univers til familieomvisning og efterfølgende kreativt værksted. Til familieomvisningen går vi på opdagelse i Elina Brotherus’ helt særlige fotografier og hendes leg med komposition, former og farver. Bagefter åbner vi for kreativt værksted, hvor store og små selv placerer sig foran kameraet og – ligesom kunstneren – skaber små scener med rekvisitter og udklædning. Alle får et Elina Brotherus-inspireret fotografi med farverig ramme, som I kan tage med hjem.

Familieomvisningen er fra 11.30-12.30. Vi går i værkstedet fra 12.30.

omvisning elina brotherus

Du kan også lade dig guide af vores dygtige omvisere klokken 14-15 i udstillingen I ARKITEKTENS HUSELINA BROTHERUS OM ALVAR AALTO. Omvisningen passer til store børn og voksne.

Både omvisning og værksted er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Der er fri entré på KØS fra 11-17, hvis I selv vil gå på opdagelse i KØS’ aktuelle udstillinger.

NB: Søndag 5. maj er der ikke familieomvisning, værksted eller omvisning. Gratis entré til KØS hele dagen gælder dog som vanligt.